DAILY RECAP  »  NFL

Ziua outsiderilor și a kickerilor experimentați

January 16, 2017

crosby

Green Bay Packers și Pittsburgh Steelers au reușit primele surprize din play-off-ul NFL, calificându-se în finalele de conferință din postura de outsideri, prin succese de infarct în Dallas, respectiv Kansas City.

Packers au supraviețuit miraculos unei reveniri istorice a celor de la Cowboys (de la 3-21) și s-au impus printr-un FG transformat de Mason Crosby, în ultima secundă de joc, calificându-se în finală după 34-31, la capătul celui mai frumos meci din acest sezon.

Oaspeții, conduși magistral de Aaron Rodgers, au subjugat rapid ofensiva demonică a gazdelor, iar la jumătatea sfertului 2 conduceau cu un neverosimil 21-3, lăsând impresia că vor sparge toate pronosticurile, inclusiv cele optimiste, care îi dădeau câștigători la limită. Debutanții Dak Prescott și Ezekiel Elliott și veteranii Jason Witten și Dez Bryant au dat însă semnalul revenirii gazdelor și, pe fondul unei erori neforțate a lui Rodgers, au întors scorul de la 10-28 la 28-28, pentru un final incredibil de meci.

Rodgers a reușit un nou drive excelent, capitalizat de Crosby cu un FG transformat de la 56 de yarzi, însă Dallas a revenit printr-un FG transformat de Dan Bailey de la 52 de yarzi, iar fanii se pregăteau de prelungiri, mai ales că ceasul indica doar 30 de secunde când Packers au primit mingea înapoi, la propriul 20.

Nebunia a continuat însă cu o pasă scurtă a lui Rogders transformată în 20 de yarzi de Ty Montgomery, un sack dramatic la Rodgers și apoi o pasă de geniu a acestuia, cu recepție pe măsuri din partea lui Jarred Cook, la 33 de yarzi de terenul de țintă al văcarilor, Crosby îndeplinind formalitatea deși Jason Garrett a încercat să-l scoată din ritm cu un time-out.

boswellMeciul de noapte a fost departe de spectaculozitatea din prima partidă. Conștienți că trebuie să țină mingea, Steelers au interpretat o partitură perfectă disciplinar, defensiv și ofensiv, singura umbră fiind că Ben Roethlisberger nu a reușit să dea nicio pasă de TD deși și-a dus echipa de patru ori în red zone. Big Ben și compania au duminică un test uriaș în Foxborough, dar echipa lui Mike Tomlin pare singura capabilă să oprească pe Patriots din drumul către titlu, pentru că nici Atlanta Falcons, nici Packers nu lasă impresia că pot face surpriza în Super Bowl. Chris Boswell a devenit primul jucător din istoria ligii cu 6 FG transformate într-un meci de play-off, iar Steelers a șasea echipă care câștigă un meci de play-off fără să fi marcat un TD, iar asta arată că Patriots pot avea probleme reale peste o săptămână.

rezultate:

Cowboys – Packers 31-34, Chiefs – Steelers 16-18

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore