MLB

Bautista, încă unu, doi sau trei ani în Toronto

January 19, 2017

bautista

Telenovela clasică de pauză competițională, dintre Jose Bautista și Toronto Blue Jays s-a terminat cu un nou contract extrem de bănos, dar și foarte ciudat. Cel mai bun agent liber rămas în piață a negociat la sânge o înțelegere care îl poate face mai bogat cu 65 de milioane de dolari în doar trei ani, chiar dacă sezonul trecut nu a fost cel mai bun di carieră. Nici pentru el, nici pentru Toronto.

Astfel, Bautista a semnat un contract pe un an, în valoare de 18 milioane de dolari, dar care include o clauză dublă pentru o prelungire de încă un an (17 milioane de dolari) și încă o clauză în funcție de performanțe pentru sezonul 2019 (20 de milioane de dolari), iar sursele mlb.com susținând că cifrele pe care ar trebui să le atingă Bautista fac foarte probabil și al treilea an de contract.

Toronto a avut o iarnă infectă când a venit vorba de transferuri, pierzându-i pe Edwin Encarnacion și Dexter Fowler și ratând aducerea lui Andrew McClutchen și Curtis Granderson, jucători pentru care au făcut oferte impresionante, astfel că reînregimentarea lui Bautista îndulcește puțin amarul fanilor. Deși nu a reușit decât 22 de HR anul trecut, omul care a fost imaginea francizei în ultimii șapte ani este o legendă în Canada, iar faptul că și-a condus echipa la două finale consecutive de conferință îl face și mai respectat printre fani. Conștient însă că este abia a treia alegere dintre agenții liberi, după Encarnacion și Fowler, Bautista nu a presat foarte tare conducerea Coțofenelor și nici nu a negociat cu altă echipă, așteptând liniștit o ofertă extrem de bună pentru un jucător intrat, evident, în ultima pare a carierei, dar care, la 36 de ani, mai are suficiente arme pentru a fi un jucător determinant.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore