MLB

Doar Bagwell, Raines și Rodriguez, în Hall of Fame

January 20, 2017

hof

MLB a anunțat astăzi numele jucătorilor care vor fi introduși în galeria celebrităților în acest an, doar trei dintre candidați reușind să treacă peste procentajul minim de 75%. Fericiții sunt Jeff Bagwell, Tim Raines și Ivan Rodriguez, în timp ce marii perdanți au fost Trevor Hoffmann, eliminat pentru 5 voturi, și Vladimir Guerrero, care a ratat intrarea în HOF pentru 16 voturi.

Tim Raines a fost numele care a atras cel mai mult atenția dintre cei 18 candidați, pentru că se afla la ultima sa șansă de a mai ajunge Cooperstown, iar anul trecut ratase la mustață alegerea. Autor a 808 baze furate într-o carieră impresionantă, care s-a întins pe 19 ani, Raines a fost considerat între 1983 și 1987, al patrulea cel mai valoros om din MLB, cel puțin din punct de vedere statistic. Accidentările l-au privat de rezultate și mai spectaculoase, retragerea venind în 2002, după mai multe performanțe istorice.

Jeff Bagwell a fost, de asemenea, un caz, iar intrarea sa târzie în HOF pare o dovadă a anomaliilor din sistemul folosit pentru alegerea jucătorilor. Autor a 449 HR, de patru ori selecționat în echipa sezonului în National League, debutant al sezonului în 1991 și MVP în 1994, Bagwell este unul dintre cei doar 11 jucători de primă bază care au reușit minim 200 de baze furate în carieră, cu amendamentul că ceilalți zece, la un loc, au 549 de HR reușite.

Catcher-ul Ivan Rodriguez este surpriza acestui sezon, pentru că prinde HOF la primul sezon de eligibilitate, situație extrem de rară în MLB, chiar dacă numerele sale sunt istorice. În 2 de ani ca profesionist, Rodriguez a fost selecționat de 14 ori în echipa sezonului și a cucerit titlul de MVP în 1999, el fiind catcher-ul cu cele mai multe meciuri jucate în MLB și cu cele mai multe premii Mănușa de Aur câștigate.

foto: si.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore