NFL  »  SPECIAL

Manziel, Rice, Young, printre invitații la Spring League

January 21, 2017

sl

Cea mai nouă invenție în materie de competiții de fotbal american, Spring Legue, se anunță cel puțin intrigantă. În aprilie, patru echipe formate din jucători care nu au reușit să prindă sau să-și păstreze un contract în NFL, vor avea șansa să arate ce pot într-o mini-competiție în care fiecare formație va juca trei meciuri. Vor fi scouteri, vor fi antrenori, exact ca în celebrul Spring Trening din MLB și, mai ales, dorul de fotbal al americanilor va fi puțin atenuat, competiția venind chiar la jumătatea pauzei dintre cele două sezoane oficiale ale NFL.

Deși a fost desenată în special pentru jucătorii tineri, sub 25 de ani, și nu este afiliată NFL, competiția propune anul acesta destule lucruri interesante, mai ales că președintele ei, fostul scouter NFL, John Peterson, face tot posibilul să o ducă la un nivel de atractivitate cât mai înalt, oferind invitații unor jucători deja consacrați, care însă au ieșit din circuit și nu reușesc să mai atragă atenția cluburilor profesioniste. Astfel, lista jucătorilor care s-ar putea produce între 5 și 21 aprilie în West Virginia, este deschisă de trei nume grele: Ray Rice, Johhny Manziel și Vince Young.

Câștigător al Trofeului Heisman în 2012, și considerat un jucător cu potențial imens, Manziel a fost agent liber aproape tot anul, după ce contractul său din Cleveland a fost reziliat din considerente extra-sportive. La 24 de ani, și cu două vizite la dezalcoolizare în „portofoliu” Manziel a anunțat că va accepta invitația pentru că „scopul meu următor este să joc fotbal. Nu contează că va fi un meci de pregătire, un meci din pre-sezon. Ceva”.

Rice, probabil unul dintre cei mai buni RB din ultimii ani, n-a mai jucat din 2014, după celebrul incident din Atlantic City, în care și-a făcut KO iubita. la 30 de Ani, SL poate fi ultima sa carte, mai ales că nimeni nu l-a mai căutat, deși suspendarea din NFL a expirat recent. .

Young, 33 de ani și fost star în colegiu, n-a mai jucat din 2011, încercările sale de a reveni la nivel înalt rezumându-se la probe. Pe care nu le-a trecut.

Pe lângă cele trei nume cunoscute, liga a reușit deja să atragă atenția și altor jucători cu experiență în NFL, conștienți că un asemenea proiect este mai atractiv decât 10-15 minute jucate într-un meci din pre-sezon.

WR-ul Jalen Saunders, care a evoluat pentru șase echipe din NFL, dar a și fost suspendat aproape tot sezonul 2016, a anunțat că va merge să joace în SL, la fel ca Huston Matson (QB), Zach Bauman (RB), Will Smith (LB), Pierre Warren (S), Justin Green (DB), Ellis Lankster (DB) și Tyler Starr (LB).

Dintre aceștia, Smith și Star au fost aleși în draft și au jucat în NFL, Green a ajuns în echipa de rezerve a campioanei de acum doi ani, New England Patriots, iar Warren a reușit două intercepții într-un meci dintre Saints și Bears, în 2014. Lankster a jucat cinci ani cu Bills și Jets, adunând 45 de partide la cel mai înalt nivel.

„Scopul nostru principal este să reparăm anumite deficiențe care există acum în procesul de cercetare al jucătorilor și să oferim unor jucători veterani șansa de a avea o nouă oportunitate la NFL, iar în același timp să oferim unor tineri posibilitatea de a lucra alături de asemenea veterani și de a trăi, pe propria piele, o experiență apropiată de cea din ligă”, a explicat patronul SL, Brian Woods.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore