MLB

Campionul Yordano Ventura a murit, duminică, la doar 25 de ani

January 23, 2017

yordano

Tragedie în MLB. Dominicanul Yordano Ventura, 25 de ani, aruncător titular la Kansas City Royals, a decedat duminică de dimineață într-un accident rutier care a avut loc în țara sa natală, tragedia fiind confirmată câteva ore mai târziu de agenții săi.

Ventura a debutat în MLB în 2014, când a reușit un record de 14-10 și a terminat al șaselea în clasamentul debutanților din MLB, deși fizicul său nu l-a ajutat deloc să aibă un parcurs ușor către profesioniști. Devenit om important în rotația campioanei de acum doi ani, Ventura a terminat sezonul 2015 cu record 13-8, evoluând în nouă partide din play-off, cu rezultate rezonabile.

Anul trecut, prestațiile sale au scăzut în calitate (record 11-12), dar conducerea îi pregătea un contract nou, vârsta fiind un mare avantaj într-o piață destul de dură.

Într-un incident separat, un alt jucător cu pedegree de MLB, Andy Marte, a decedat tot într-un accident rutier și tot în Republica Dominicană. Fost infielder la Indians, Braves și D-backs, Marte avea 33 de ani.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore