NFL

AFC peste NFC, în Pro Bowl

January 31, 2017

probowl

Primul meci al stelelor din NFL găzduit vreodată de Orlando a readus speranța că pro Bowl poate fi schimbat în bine. Chiar când nimeni n-o mai avea. O partidă amicală a produs puține puncte și multe emoții, dar formatul regândit de NFL pentru tot sfârșitul de săptămână închide gura criticilor. Cel puțin pe moment.

Ambele protagoniste, fără jucătorii eligibili de la Atlanta Falcons și New England Patriots, „ocupați” cu pregătirea Super Bowl, au avut mari probleme de constanță ofensivă, ceva anormal pentru un asemenea meci, dar lucru firesc când și defensivele își fac treaba, nu vin doar să se distreze. Așa s-a ajuns ca niciunul dintre cei trei QB ai echipei câștigătoare (Andy Dalton, Alex Smith, Philip Rivers) să nu adune mai mult de 100 de yarzi pasați și ca nici un jucător să nu recepționeze mai mult de 60, efortul ofensiv al celor din Conferința rivală fiind ceva mai consistent (Kirk Cousins – 158 de yarzi, Drew Brees – 112, Odell Beckham Jr. – 93 de yarzi recepționați), fără efect însă pe tabelă.

AFC s-a impus cu 20-13, trezindu-și adversarii abia la 20-7, când însă nu s-a mai putu face mare lucru. Finalul putea fi mai interesant dacă Cousins nu arunca o intercepție la ultimul drive, „interceptorul” Lorenzo Alexander primind și titlul de MVP al defensivelor, pentru atacanți cel mai bun fiind văzut Travis Kelce, autor al unei recepții de TD (pasă dată de Dalton) și a 36 de yarzi.

Strict statistic, cele 33 de puncte marcate azi-noapte au fost cele mai puține din ultimii 24 de ani.

Foto: thescore.com/Kim Klement/USA TODAY Sports

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore