MLB

Cardinals, loviți dur de MLB, în scandalul Chris Correa

January 31, 2017

correa

Rivalitatea din sporturile americane trece de multe ori de limitele… sportului, iar MLB nu face excepție. Obișnuiți însă cu celebrele scandaluri de dopaj, fanii au urmărit cu mult interes o altă întâmplare ciudată, în care fostul director al departamentului de scouting de la St Luis Cardinals, Chris Correa, a fost acuzat că a accesat ilegal bazele de date ale celor de la Houston Astros, de unde a sustras informații pe care le-a folosit apoi în interesul clubului.

După patru ani de la incident, MLB a luat și o decizie în acest caz, iar sportiv Cardinals ies cel mai prost din întreaga poveste, urmând să plătească o amendă de două milioane de dolari către Astros și să le cedeze acestora primele două opțiuni de draft de anul acesta, pentru angajatul vinovat lucrurile fiind mult mai grave.

Correa a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare anul trecut, după o investigație a FBI și Departamentului de Justiție, și a trebuit să plătească daune de 280.000 de dolari, el declarându-se vinovat că a accesat în mod repetat sistemele informatice ale echipei din Texas și că a copiat documente confidențiale care conțineau date despre intențiile din draft în 2013.

Foto: thescore.com / St. Louis Cardinals, LLC / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore