NFL  »  SPECIAL

Cât costă o minge cu autograful lui Tom Brady? 1.000 de dolari

February 10, 2017

brady sb

Tom Brady doar ce a câștigat al cincilea titlu de campion al NFL, cu bonusurile de rigoare (a se citi milioane de dolari), dar asta nu-l împiedică să mai facă un ban cinstit.

Potrivit jurnaliștilor de la sbnation.com, care citează TMZ.com, legendarul jucător a semnat o înțelegere cu o companie specializată în vânzarea de articole sportive de colecție, iar prețurile pentru care se vând articolele cu autograful său sunt cel puțin piperate.

Astfel, o minge cu autograful jucătorului costă 1.000 de dolari, o fotografie cu autograful său, 850 de dolari, o mini-cască a celor de la Patriots, semnată bineînțeles de Brady, 900 de dolari, iar un tricou replică al celui de joc, de asemenea semnat, 1.200 de dolari.

Ca lucrurile să fie și mai bizare și imaginea de băiat bun a lui Brady să fie și mai șifonată, un mesaj personalizat de maximum 20 de caractere constă… 500 de dolari, iar dacă doriți un mesaj tip “5X Super Bowl Champ”, ar trebui să plătiți 400 de dolari, jurnaliștii americani socotind că fiecare literă care iese de sub carioca lui Brady va costa 25 de dolari.

Pentru necunoscători, Tom Brady a câștigat, numai din salarii și bonusuri, 196,157,208 de dolari (o sută nouăzeci și șase milioane!), averea sa fiind estimată undeva către 500 de milioane de dolari.

Foto: sbnation.com/Billie Weiss/Getty Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore