MLB

Cardinals și-au pierdut cel mai bun aruncător… în prima zi de cantonament

February 15, 2017

reyes

Sezonul 2017 din MLB este la trei luni distanță, iar echipele încep să se adune pentru primul cantonament al anului, cel destinat aruncătorilor, obiectivele fiind clare: evaluarea jucătorilor cu potențial și… evitarea accidentărilor. St Louis Cardinals au picat deja al doilea punct, în chiar prima zi de cantonament, Alex Reyes, considerat cel mai bun tânăr din ligă accidentându-se grav la cot și urmând să rateze tot sezonul.

Jucătorul dominican de 22 de ani nu a aruncat deloc în prima zi a cantonamentului de primăvară, fiind sub supravegherea atentă a medicilor după ce a acuzat dureri la cot, iar cele mai negre presupuneri s-au adeverit, Reyes urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale dificile la ligamentele exterioare ale cotului mâinii drepte, cea de aruncare.

Vestea dispariției lui Reyes din linia de start face praf toate planurile celor de la Cardinals pentru sezonul care urmează, acum câteva săptămâni clubul sărbătorind semnarea unui nou contract cu celălalt aruncător titular, Carlos Martinez, el și Reyes fiind considerați oamenii care vor duce titlul înapoi în St Louis. Fără Reyes însă, Cardinals vor trebui să se bazeze pe Michael Wacha, Adam Wainwright, Mike Leake și Lance Lynn, toți aflați pe lista jucătorilor siguri de locul lor în lot, Luke Weaver devenind cel mai fericit personaj, practic el asigurându-și acum locul în lot, deși la începutul cantonamentului urma să se bată cu Tyler Lyons, Marco Gonzalez, Mike Mayers și Trevor Rosenthal, pentru locul de aruncător de rezervă.

Fro: vivaelbirdos.com/Scott Kane/Getty Images

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore