NFL

Michael Floyd merge la închisoare!

February 17, 2017

floyd

Wide receiver-ul Michael Floyd (New England Patriots) a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului și a fost condamnat la 120 de zile de închisoare, anunță canalul TV american FOX 10.

Floyd nu va sta însă după gratii decât 24 de zile, conform legislației americane, celelalte 96 de zile urmând să se transforme în arest la domiciliu, ulterior el urmând să facă și 30 de ore de servicii în beneficiul comunității și să achite o amendă de 5.200 de dolari.

Arestat în decembrie, Floyd a fost concediat imediat de Arizona Cardinals, impresia generală fiind că incidentul a fost folosit de club pentru a scăpa de jucător, la capătul unui sezon catastrofal. La o zi după ce Arizona l-a pus pe lista disponibilizărilor, jucătorul de 27 de ani a ajuns la Patriots, unde a încheiat sezonul având evoluții decente, deși transferul său a fost aspru criticat de presa americană.

Accidentat în partida cu Pittsburgh Steelers, Floyd nu a jucat în Super Bowl, și a încheiat campania 2016 cu 37 pase recepționate, 488 de yarzi și cinci TD, contractul său expirând odată cu disputarea finalei din NFL. din păcate, în condițiile în care are antecedente, șansele ca el să-și găsească o nouă echipă în ligă sunt foarte mici, reprezentanții organizației anunțând, după pronunțarea sentinței, că încă analizează o eventuală suspendare, iar asemenea declarații nu sunt niciodată de bun augur.

foto: thescore.com/Icon Sportswire/Getty

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore