NBA

Melo, „invitat” în All Star Game

February 18, 2017

melor

Accidentarea lui Kevin Love a lăsat liber un loc pentru meciul starurilor din NBA, iar comisionarul Adam Silver a reușit să irite spiritele după ce a luat o decizie deloc apreciată de jucători și patroni. Deși nu s-a clasat primul sub linie, Carmelo Anthony a fost „invitat” de Silver să meargă în New Orleans, în detrimentul lui Hassan Whiteside, și va bifa astfel al zecelea meci al stelelor din carieră.

Mișcarea a fost primită cu multă răceală de către jucători, Anthony fiind unul dintre personajele deloc îndrăgite în NBA, inclusiv echipa sa, New York Knicks, încercând cu disperare să scape de el. deși are o medie de 23.2 puncte pe meci, Melo nu este liderul de care Knicks aveau nevoie, iar presa americană speculează că el nici nu se va mai întoarce în NY după All Star Game, urmând să fie transferat la o altă formație.

O explicație pentru selecționarea lui Anthony, peste rând, ar putea fi însă aceea că săptămâna trecută el a reușit să urce pe locul 25 în clasamentul marcatorilor, depășindu-l pe Charles Barkley, iar performanța merita premiată într-un fel, chiar dacă puțină lume l-a vrut pentru a opta oară consecutiv între vedete, partida dintre Est și Vest urmând să se dispute duminică.

Altfel, în ultimele două meciuri înainte de mini-vacanță, Jimmy Butler a fost decisiv pentru Chicago Bulls (104-103 cu Boston Celtics), iar Wizards continuă seria senzațională de meciuri reușite cu un nou succes, 111-98 cu Indiana Pacers.

foto: nba.com

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore