Start cu probleme în noul sezon de NASCAR

February 24, 2017

Sezonul 2017 din NASCAR se deschide oficial duminică, pe celebrul circuit de la Daytona, promite un spectacol de zile mari, dar nu este ferit de probleme. Într-un an în care Jimmie Johnson vrea să devină singurul pilot cu opt succese, iar Dale Earnhardt Jr. trebuie să arate că ghinionul de anul trecut l-a oprit din drumul către trofeu, primele știri sunt despre altceva.

Chris Buescher, AJ Allmendinger și Martin Truex Jr. au fost prinși cu ocaua mică, toți picând testul greutății de după calificările pentru celebra cursă de 500 de mile, astfel că vor închide plutonul la startul de duminică. Pentru toți, lovitura este maximă, Allmendinger terminând pe locul 4, Truex Jr. pe 7 și Buescher pe 16, astfel că munca lor pentru a scoate un rezultat major s-a dus repede pe apa sâmbetei.

Sezonul va fi însă unul lung, într-un format nou, mai dinamic și mai generos cu piloții foarte buni, unul care va evita anomaliile din anii precedenți (titlul lui Kyle Buchs și calificarea bizară a lui… Buescher în Chase) și care propune patru favoriți, pe lângă Johnson și Busch, specialiștii văzându-i în finală pe Kevin Harvick și Joey Logano.

Din urmă ar putea însă să apară o surpriză majoră, Chase Elliot, pentru a doua oară deținător al pole-ului la Daytona, fiind candidatul perfect pentru explozie, dintre pariurile aparent neroade, ieșind în evidență unul: Clint Bowyer nu va câștiga nici anul acesta vreo cursă. Cum n-a reușit să-o facă în ultimele 149 de încercări, pariul ar putea fi unul bun.

foto: nascar.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore