NFL

Charles, pus pe liber de Chiefs

March 1, 2017

Jamaal+Charles

Contractul lui Eric Berry n-a fost singura știre din Kansas City. Veteranul Jamaal Charles, unul dintre cei mai buni RB din istoria recentă, a fost pus pe liber de echipă, salariul său pentru ultimul an de contract fiind considerat prea mare, în condițiile în care negocierile cu Berry și Poe vor genera găuri uriașe în buget.

În vârstă de 30 de ani, Charles a fost centrul ofensivei Șefilor până în 2014, când o accidentare gravă l-a scos din joc tot sezonul, ulterior problemele de sănătate afectându-i serios evoluțiile. În ultimii doi ani, RB-ul care a alergat pentru 7.260 de yarzi în întreaga carieră (record al francizei), a mai jucat doar opt meciuri, pentru 404 yarzi, iar ofensiva din KC s-a schimbat încet dar sigur, salariul de 7 milioane pentru ultimul an de contract, dispensabil, conform regulilor NFL, atârnând greu în luarea deciziei de rupere a înțelegerii.

Cu o carieră care îl va duce sigur în Hall of Fame, Charles ar putea găsi o echipă care să-i ofere un contract și în continuare, dar eliminarea sa din Kansas City, alături de probabila plecare a lui Adrian Peterson din Minneapolis, arată cât de dură este viața din NFL, indiferent de cifrele din carieră și de loialitatea jucătorului, clubul având ultimul cuvânt de spus.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore