NFL

Nicio surpriză! Cousins, încă un an cu Redskins

March 1, 2017

cousins

Kirk Cousins vrea doar să joace fotbal și are șanse mari să se îmbogățească peste măsură. Fără garanții. QB-ul lui Washington Redskins a fost „francizat” pentru al doilea sezon consecutiv și va încasa circa 24 de milioane de dolari, în două sezoane el reușind să câștige aproape 44 de milioane de dolari, practic cel mai bun salariu garantat din NFL.

Decizia clubului de a-l franciza pe Cousins nu a fost una deloc surprinzătoare, mai ales că jucătorul nu a condiționat rămânerea în Washington de un nou contract, adoptând o atitudine total diferită de cea a majorității jucătorilor care au mai fost francizați anterior. De altfel, dacă povestea s-ar repeta și la anul (puțin probabil), Cousins ar ajunge să încaseze 78.36 milioane de dolari în trei ani, devenind cel mai bine plătit jucător din istoria NFL, ca medie anuală garantată, acest tip de contract având și avantaje, nu doar dezavantaje.

Inițial rezerva lui Robert Griffin III, Cousins este cel mai „hot” QB din NFL în ultimele două sezoane, cu cel mai bun rating de pasator (104.7) și a transformat ofensiva din Washington într-un tăvălug, cu o apărare decentă Pieile Roșii putând fi un pericol real. Cifrele sale nu au fost însă suficiente pentru ca Redskins să-i ofere un contract vara trecută, când jucătorul semnase prima francizare și solicita un salariu la limita pieței (20 de milioane de dolari anula, majoritatea negarantate), iar acum clubul plătește prețul pentru propria stângăcie, fiind evident că până pe 15 iulie trebuie să-i ofere jucătorului cel mai mare contract din fotbal pentru a-l convinge să semneze pe termen lung.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore