NFL

Bestia Harrison nu se lasă!

March 2, 2017

James Harrison

Vești proaste pentru AFC Nord. Indestructibilul James Harrison va mai juca încă doi ani, pe mărunțiș, dar cu idealuri majore, iar dacă își va duce contractul până la capăt, se va afla în teren până la 40 de ani.

Pittsburgh Steelers i-au oferit deja legendarului OLB un contract minimal de 1.75 milioane de dolari pe sezon, salariu pe care mulți debutanți l-ar refuza, dar care este obligatoriu pentru a putea juca în NFL, pentru că este evident că Harrison ar fi făcut-o și gratis. Cu trei luni înainte de a împlini 39 de ani, veteranul a primit astfel un binemeritat contract multianual, după un sezon de excepție cu 758 de faze defensive în care s-a aflat în teren, cinci sacks în sezonul regulat și 2.5 în play-off, cifre care ar trebui trecute în dreptul unor tineri, nu a unui jucător care intră în sezonul 15 în ligă.

Al 11-lea în clasamentul anului pe poziția sa, Harrison a continuat să fie un jucător cu prestații solide, compensând limitele fizice cauzate de vârstă cu știința jocului, deși etica sa profesională nu a fost niciodată pusă la îndoială. Filmele sale cu prestațiile din sala de forță și de la antrenamente au devenit celebre, veteranul fiind un model pentru mult mai tinerii săi coechipieri și liderul unei defensive în creștere, dar piesa care i-a lipsit până la urmă trupei din Pittsburgh pentru a trece de New England Patriots. Poate anul viitor…

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore