NBA

415.000 de dolari în două ore! Afacere beton pentru Calderon

March 4, 2017

caldron

Golden State Warriors au demonstrat, din nou, că au stil. Într-o ligă unde contractele sunt bine protejate, dar promisiunile sunt deseori încălcate, vicecampionii au făcut un gest ieșit din comun, plătindu-i tot contractul lui Jose Calderon, deși acesta nu a jucat nici măcar un minut pentru echipă. La naiba, Calderon a fost la club… două ore.

Povestea transferului care n-a mai fost e simplă. Pus pe liber de LA Lakers, Calderon a fost contactat de Warriors pentru a completa lotul de 14, numai că luni noaptea Kevin Durant s-a accidentat, iar nevoile formației din Oakland s-au schimbat. Obligați să se reorienteze, Warriors s-au îndreptat către Matt Barnes (Durant va lipsi o lună), însă și-au respectat și promisiunea verbală făcută către spaniol, chiar dacă nu aveau această obligație.

Astfel, în ciuda speculațiilor inițiale că Warriors ar fi făcut o gafă de proporții, clubul a semnat o înțelegere cu ibericul, valabilă până la finalul sezonului, pe 415.000 de dolari, apoi l-a pus direct pe lista jucătorilor disponibili, fiind declarat liber de contract. Pentru ca lucrurile să fie totuși bizare, deși Warriors știau că vor renunța la spaniol, ei au tipărit ș un tricou cu numărul 8 și numele Calderon, pe care acesta urma să-l poarte în meciul din Chicago, numai că echipamentul nu a mai fost niciodată folosit, fiindu-i făcut cadou lui… Calderon. La fel și cecul cu salariul întreg.

PS: Se pare că veteranul iberic nu va rămâne mult timp fără contract, Atlanta Hawks oferindu-i o înțelegere până la finalul sezonului vineri după-amiază.

foto: sbnation.com/Sean M. Haffey/Getty Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore