NBA

Ezeli a încheiat sezonul

March 5, 2017

Nov 15, 2014; Oakland, CA, USA; Golden State Warriors center Festus Ezeli (31) looks towards a referee after a play against the Charlotte Hornets in the fourth quarter at Oracle Arena. The Warriors defeated the Hornets 112-87. Mandatory Credit: Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Centrul Festus Ezeli nu va mai juca în acest an, după ce va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, pentru o afecțiune necunoscută, dar care va necesita cel puțin două uni de convalescență, informează nba.com.

Nigerianul, adus ca agent liber de la Golden State Warriors, nu a evoluat deloc anul acesta pentru Portland Trail Blazers, acuzând o afecțiune la genunchiul stâng, el aflându-se la al doilea sezon complet ratat din cei cinci de carieră, după ce nu a evoluat deloc în 2013-2014, când era legitimat la Warriors. El a jucat 170 de meciuri în sezonul regular al NBA, reușind 725 de recuperări, 712 puncte, 166 blocaje, 63 de pase și 48 de intercepții, însă problemele fizice i-ar putea pune capăt prematur carierei.

La 26 de ani, Ezeli are un contract de 7,7 milioane de dolari pentru anul următor, cu o clauză de reziliere însă pentru 30 iulie, Trailblazers fiind puși într-o mare încurcătură, după ce i-au achitat 7.4 milioane de dolari pentru acest sezon, unul complet ratat.

foto: warriorsworld.net

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore