NHL

Las Vegas Golden Knights au transferat primul jucător!

March 8, 2017

reid duke

Reid Duke va rămâne în istoria NHL, deși puțină lume a auzit de el. Draftat de Minnesota Wild acum trei ani, atacantul n-a semnat niciodată cu echipa din Minneapolis, dar a devenit, de luni, primul jucător din istoria celei mai noi francize din hocheiul nord-american: Las Vegas Golden Knights.

Jucătorul de 21 de ani a semnat un contract pe trei ani cu Golden Knights și ar putea avea șansa să ajungă, în sfârșit, în NHL, după trei sezoane cu rezultate remarcabile în ligile minore. Duke a marcat 35 de goluri și a pasat la alte 32 de reușite ale coechipierilor în 54 de meciuri jucate pentru Brandon, acolo unde a lucrat cu antrenorul secund al francizei din Las Vegas, Kelly McCrimmon, cel care l-a și recomandat pentru transfer.

„Este un moment important pentru noi să aducem un jucător cu potențialul lui Reid în organizația noastră. Cred că ce este mai impresionant este că poate juca la un nivel must peste cel actual, iar proiecția sa în viitor este una extrem de interesantă. Cred sincer că josul său va evolua către o carieră frumoasă la profesioniști și suntem siguri că va fi un jucător de NHL”, a declarat McCrimmon.

De remarcat că Bret Flahr, secundul lui Wild, a avut și el doar cuvinte de laudă pentru Duke, admițând însă că „la momentul în care noi aveam opțiunea de a-l contracta, nu am considerat că poate avea calitatea necesară să progreseze peste nivelul din acel moment”. Cine va regreta?

foto: Getty Images

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore