NBA

Bogut a jucat un minut pentru Cavaliers. Și a încheiat sezonul

March 8, 2017

bogut

Australianul Andrew Bogut continuă calvarul din NBA. Transferat la Cleveland Cavaliers, centrul de la antipozi a rezistat doar un minut pe teren în meciul său de debut, accidentându-se serios și încheind, foarte probabil, sezonul 2016-2017. Potrivit presei americane, Bogut a suferit o fractură de tibie și a fost transferat direct la spital de la sală, el încheindu-și practic aventura din Ohio după un minut de joc, zero puncte, dar două faulturi.

Australianul a avut un sezon cel puțin agitat în acest an, iar finalul este unul trist, în condițiile în care centrul a încercat să se integreze peste tot. Inițial la Golden State Warriors, Bogut a fost transferat la Dallas Mavericks, în luna iulie, numai că texanii au renunțat la el și l-au trimis în Philadelphia, unde 76ers l-au pus pe liber, oferindu-i astfel șansa să joace la o echipă ce se bătea la play-off.

Curtat intens de Boston Celtics, australianul a cedat insistențelor conaționalului Matthew Dellavedova, dar și mirajului unei echipe campioană în exercițiu, mai ales că în Cleveland avea șansa să contribuie masiv, în condițiile în care Cavaliers au mari probleme de lot. Din păcate, mariajul se dovedește dublu-falimentar, iar dacă diagnosticul inițial al medicilor este confirmat, însăși cariera lui Bogut poate fi pusă în pericol. Australianul a stabilit minimele carierei anul acesta, cu doar trei puncte marcate pe meci și 8.3 recuperări, și va avea al patrulea sezon cu mai puțin de 40 de meciuri jucate, lucru care va ridica mari semne de întrebare pentru eventualii pețitori din pauza competițională.

Foto: bleacherreport.com/Gregory Shamus/Getty Images

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore