NBA

Spurs nu mai au grija calificării

March 9, 2017

kawhi leonard

Conferința de Vest din NBA are deja două răspunsuri când vine vorba de calificarea în play-off, dar și un veritabil război pentru prima poziție, San Antonio Spurs apropiindu-se la trei lungimi de Golden State Warriors, care au și un meci în plus disputat.

Calificați matematic în play-off, grație ultimelor două victorii, texanii le-au pus gând rău vicecampionilor, iar ultimul sfert de sezon regular se anunță extrem de dur, cele două formații urmând să se afle față în față de două ori în ultima lună, cu ambele partide în San Antonio și cu puține locuri unde se mai pot face greșeli, în condițiile în care distanța dintre cele două echipe este minusculă. Pe 12 și 30 martie, Kawhi Leonard și compania pot decide sezonul, iar problemele de lot din California pot fi un mare atu, mai ales că Warriors nu par deloc echipa de anul trecut.

Altfel, Brooklyn Nets continuă să fie, matematic, în sezon, după un succes deloc anticipat cu Memphis Grizzlies (122-109), succes care îi menține la 20 de lungimi de locul 8, cu 20 de meciuri rămase de jucat.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore