DAILY RECAP  »  NHL

Wild, Blackhawks, probleme după primele două jocuri

April 16, 2017

predators

Play-off-ul din NHL se dovedește și în acest an unul extrem de dur pentru favorite. Minnesota Wild și Chicago Blackhawks au pierdut primele două jocuri din runda inaugurală și riscă eliminarea prematură din competiție, deși au intrat în a doua fază a campionatului ca favorite 1, respectiv 2, în Conferința de Vest.

Azi-noapte, Blackhawks au fost chiar spulberați, pe propria gheață, de către Nashville Predators, scor 0-5, outsiderii reușind până acum să nu primească gol în întâlnirea cu a doua clasată din clasamentul general al NHL, la finalul sezonului regular.

Mult mai bine se simt, însă, alte două favorite ale primului tur, Pittsburgh Penguins și Anaheim Ducks. Campionii au 2-0 în seria cu a treia favorită din Metropolitan, Columbus Blue Jackets, și par siguri de calificarea în runda următoare, outsiderii nereușind să se ridice la nivelul lui Sidney Crosby și compania.

ducks-flamesRațele conduc tot cu 2-0, dar după două succese dramatice în fața celor de la Calgary Flames, ambele cu 3-2 și ambele de poveste. Astfel, dacă în primul joc californienii au beneficiat de două devieri fericite și au marcat două goluri, rezistând apoi eroic într-un final jucat 3 contra 5, astăzi de dimineață victoria a fost decisă de un autogol în toată regula. Fundașul Lance Bouma a fost nefericitul protagonist al fazei, reluând în poartă, cu patina, un puc centrat de către Ryan Getzlaf, într-un moment de superioritate al americanilor. De altfel, aceștia au profitat prin acest gol de unul dintre puținele momente în care Flames au greșit, Dougie Hamilton pierzându-și cumpătul cu puțin timp înainte și primind o eliminare de două minute care a cântărit enorm în economia partidei.

De remarcat că succesul de astăzi este al 29-lea consecutiv pentru Ducks, în meciurile cu Flames, de pe propria gheață, seria fiind una de-a dreptul istorică nu doar pentru Rațe, ci și pentru NHL.

Rezultate (după două meciuri):

Blackhawks – Predators 0-2, Wild – Blues 0-2, Ducks – Flames 2-0, Oilers – Sharks 1-1, Canadiens – Rangers 1-1, Senators – Bruins 1-1, Capitals – Maple Leafs 1-1, Penguins – Blue Jackets 2-0.

foto: nhl.com

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore