NBA

Totul pentru Markelle Fultz! Celtics, 76ers, mutare șoc înainte de draft

June 18, 2017

Markelle Fultz

Săptămâna premergătoare draftului 2017 din NBA a devenit brusc mai interesantă. Boston Celtics și Philadelphia 76ers au schimbat între ele alegerile de draft din prima rundă, într-o tranzacție care va genera efecte și în următorii ani și care va afecta mai multe cluburi din NBA.

Mișcarea l-a avut în centru pe nou star din colegiu, Markelle Fultz, jucător cu un progres fulminant în ultimul an, care este văzut drept piesa lipsă dintr-un puzzle pe care 76ers îl construiesc de patru ani. Fultz ar trebui să fie liantul într-un cinci care îi va cuprinde pe Dario Simic, Joel Embiid, Ben Simmonds și Jahlil Okafor, singura condiție fiind care ultimii trei să fie… sănătoși. Aduși cu multe eforturi în Phillie, Embiid, Simmonds și Okafor au jucat doar 81 de meciuri anul trecut (la un loc), dar 76ers au avut un progres evident, Simic dovedindu-se un impland excepțional, așa cum se vrea a deveni și Fultz.

Schimbarea din vârful draftului face interesantă și soarta lui Lonzo Ball, jucător care anul trecut era considerat principalul candidat la poziția 1 din draft, dar care a avut un final de carieră catastrofal în NCAA, pe fondul unui interes mediatic uriaș și, aparent, artificial, care l-ar putea costa milioane de dolari, în condițiile în care va coborî vertiginos pe tobogan.

Draftul NBA are loc joi.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore