NBA

Butler, expulzat din Chicago

June 23, 2017

Jimmy Butler

Zilele când Chicago Bulls își punea toate speranțele în Derrik Rose și Jimmy Butler s-au încheiat. Taurii l-au trimis pe Butler în Minneapolis și l-au înlocuit cu Zach LaVine, primind ca bonus opțiunea 7 din draft și pe Kris Dunn, în ceea ce are șanse mari să fie tranzacția șoc a verii.

Devenit lider al echipei când încă era secondat de Rose, Butler nu a avut o relație deloc bună cu antrenorul Fred Hoiberg, iar ultimul an a fost unul deloc spectaculos, jucătorul aflându-se în mijlocul speculațiilor privind viitorul său încă din decembrie 2016. Curtat intens de Cleveland Cavaliers și Boston Celtics, Butler a fost vândut la cel mai bun ofertant cu prima oportunitate, fiind un semn clar că managementul din Chicago vrea să dea mână liberă antrenorului.

La 26 de ani, transferul la Minnesota Timberwolves nu pare a fi însă un pas înapoi pentru Butler, franciza din Minneapolis având un grup de jucători cu mult potențial și nevoie clară de un lider, iar prezența lui Tom Thibodeau pe banca lupilor poate însemna startul unei relații speciale, cei doi colaborând excelent în trecut.

De partea cealaltă, Bulls primesc doi jucători care au arătat deja că au stofă de NBA și un prospect care a uimit la Arizona, Lauri Markkanen, și pentru ei viitorul părând a fi unul strălucit.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore