NHL

Johansen rămâne prădător

July 30, 2017

johansen

Nashville Predators și-au asigurat viitorul ofensiv. Surpriza sezonului din NHL a anunțat că ultimul star din linia de atac, Ryan Johansen, a semnat o nouă înțelegere cu echipa, pe opt ani, astfel că tripleta de aur: Johansen – Filip Forsberg – Viktor Arvidsson va fi la dispoziția antrenorilor cel puțin cinci ani, planurile de viitor ale grupării fiind mărețe.
În vârstă de 25 de ani, Johansen a sosit în Nashville anul trecut, la schimb cu Seth Jones, iar în primul sezon întreg a reușit 61, devenind al doilea marcator al echipei și confirmând așteptările inclusiv în post-sezon, cu 13 puncte în 14 meciuri. Performanțele sale au convins și conducerea că trebuie păstrat cu orice preț, astfel că Predators i-au făcut o ofertă de nerefuzat: 64 de milioane de dolari, iar Johansen nu a refuzat, cel puțin din punct de vedere ofensiv Predators arătând enervant de bine în viitorul apropiat.
În 433 de meciuri jucate în NHL, Johansen a adunat 288 de puncte, cele 34 de meciuri de play-off fiind pigmentate cu 27 de reușite.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore