NFL

Ninkovich spune adio fotbalului

July 30, 2017

ninkovich

Rob Ninkovich părăsește fotbalul american în glorie. Campion în exercițiu, veteranul și-a anunțat astăzi retragerea, după 11 sezoane petrecute în NFL și mai multe discuții legate de subiect purtate cu Bill Belichick.
Ninkovich, 33 de ani, a semnat cu New England Patriots în 2009, ca anonim, după ce nu excelase nici la New Orleans Saints, nici la Miami Dolphins, numai că ochiul format al lui Belichick nu s-a înșelat nici în cazul său.
Deși nu a ajuns niciodată în ProBowl, Ninkovich este unul dintre cei mai cunoscuți și mai utili jucători din Foxborough, jocul său solid făcându-l, în multe momente, indispensabil pentru Patriots.
În cei 11 ani de acrieră, Ninkovich a adunat 460 de tackinguri, 46 de sacks și 88 de lovituri asupra QB-ului, în 131 de meciuri (101 ca titular). Din 2010, el este unul dintre cei doi jucători activi din NFL cu mai mult de 400 de tackinguri și 40 de sacks, fiind precedat într-un top foarte select doar de Calais Campbell, care a adunat 425 de tackinguri și 49,5 sacks.
Ninkovich se retrage ca al cincilea în clasamentul all time al Patrioților la sacks (Andre Tippett – 100, Willie McGinest – 78, Chris Slade – 51 și Mike Vrabel 48) și un sezon reușit, cu al doilea Trofeu Lombardi, 31 de tackinguri, 4 sacks și cinci lovituri aplicate QB-ului advers, în 12 meciuri.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore