NFL

Burfict, premiat de Cincinnati Bengals

September 10, 2017

Vontaze Burfict

Brutalul apărător Vontaze Burfict s-a ales cu un contract super-bănos, pe lângă suspendarea de trei meciuri primită înaintea startului sezonului 2017. Burfict a semnat pe încă trei sezoane cu Cinncinati Bengals și va primi 38.68 milioane de dolari salariu, 10,3 garantate pentru acest sezon.

„Vontaze este încă unul dintre tinerii aflați în creștere, cu talent și potențial. Am lucrat bine la antrenamente și este satisfacator că el a luat decizia de a rămâne în organizația noastră. Era important să ajungem la un consens înainte de startul sezonului și suntem bucuroși să-l avem pe Vontaze în echipa noastră în câteva săptămâni”, a declarat Marvin Lewis, antrenorul Tigrilor.

Decizia de prelungire a contractului LB-ului ar fi una extrem de surprinzătoare la orice alt club, numai că Bengals au făcut tot timpul mișcări de gen, pariind pe jucători cu probleme comportomentale majore, atât pe teren cât și în afara lui. Burfict este suspendat pentru primele trei runde ale sezonului, din cauza unei lovituri interzise pe care i-a aplicat-o lui Anthony Sherman (Kansas City Chiefs) în al doilea meci din pre-sezon, și este cel mai amendat jucător din ligă în ultimii trei ani, numai că productivictatea sa nu poate fi contestată, statistica fiindu-i mai mult decât favorabilă.

În ultimii doi ani, Bengals au record 10-10 și 18.8 puncte primite pe meci când Burfict s-a aflat în teren, respectiv 3-8 când acesta nu a evoluat (19.9 puncte primite), în cele 11 partide jucate anul trecut reușind 101 tackles, 2 sacks și două intercepții. De altfel, în cinci ani ca profesionist, Burfict a adunat 502 tackles, șapte sacks și cinci intercepții el aflându-se la a doua prelungire de contract după ce a ajuns în NFL ca agent liber în 2012.

Foto credit: Getty Images

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore