NFL

Tuitt, blindat de Steelers

September 10, 2017

Stephon Tuitt

Cu o zi înainte de startul ultimului an de contract cu Pittsburgh Steelers, Stephon Tuitt nu se mai gândește la viitor, asigurându-l în Steel City.

Steelers au anunțat sâmbătă că defensive end-ul aflat în al patrulea an de NFL a semnat un contract pe cinci ani cu talentatul jucător de 24 de ani, acesta urmând să reprezinte gruparea până în 2022, pentru aproape 61 de milioane de dolari, un slariul excepțional pentru un jucător care câștiga doar un milion de dolari anual grație actualei înțelegeri parafată în 2014.

„Este una dintre cele mai bune organizații și locul ideal pentru un tip ca mine. Am venit aici ca un tână ambițios și am găsit cei mai buni antrenori care să-mi ridice nivelul jocului și al încrederii. Este ceva minunat să fac parte dintr-un asemenea club, să văd atâția jucători mari, componenți de Hall Of Fame care au evoluat aici, încât pentru mine este cea mai bună alegere”, a declarat jucătorul, imediat după semnarea contractului, unul normal pentru productivitatea de care a dat dovadă în prima parte a carierei.

Ales în runda a doua a draftului din 2014, Tuitt a devenit indispensabil pentru defensiva Oțelarilor, adunând 109 tackles, 11,5 sacks și trei forced fumbles în trei ani. Astfel, alături de Cameron Heyward (28 de ani), Ryan Shazier (25), Bud Dupree (24) și T.J. Watt (22), Tuitt face parte din cea mai interesantă linie defensivă din NFL, una pe care destui specialiști o văd drept principala armă pe care Steelers s-o folosească într-un parcurs de vis către Super Bowl.

Credit foto: Getty Images

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore