DAILY RECAP  »  NFL

Koo, ce șansă ratată de Chargers

September 12, 2017

Younghoe Koo

Los Angeles Chargers au ratat o revenire istorică în Denver și au pierdut meciul de debut al sezonului 2017 din NFL, în al doilea meci de MNF din prima etapă. Philip Rivers a reușit să se scuture de praf după un al treilea sfert în care defensiva și ofensiva lui Broncos au funcționat la nivel înalt, iar Bennie Fowler (două TD), Trevor Siemian (TD) și Brandon McManus au pus 24 de puncte pe tabelă, reușind să-și readucă echipa în joc în doar 70 de secunde, pasele lui fiind transformate în TD-uri de către Trevor Benjamin și Keenan Allen, finalul devenind incendiar.

Cu jocul în balanță, Siemian a reușit două pase de excepția, însă n-a închheiat fericit drive-ul, lăsându-l pe McManus într-o postură ingrată, cu o ratate de FG de la 50 de yarzi și potențial titlu de om care i-a îngropat pe Armăsari. N-a fost însă cazul, debutantul Younghoe Koo, primul coreean din NFL, ratând FG-ul egalizator cu 5 secunde inainte de final, printr-o execuție deloc fericită, blocată de defensiva gazdelor.

Celălalt meci al zilei n-a fost o sărbătoare pentru Adrian Peterson, legenda fiind întâmpinată cu răceală în Minenapolis. Sam Bradford a jucat decent și a tranșat destul de clar duelul cu Drew Brees, problemele lui New Orleans Saints fiind sistemice și imposibil de reparat dacă erorile manageriale continuă.

Rezultate:

Broncos – Chargers 24-21, Vikings – Saints 29-19.

foto: Dustin Bradford/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore