NFL

David Johnson, posibilă absență tot sezonul

September 12, 2017

David Johnson

Arizona Cardinals au pierdut una dintre armele ofensive de calitate și „promit” să aibă un sezon deloc vesel după startul dezamăgitor din Detroit. David Johnson a acceptat diagnosticul medicilor și s-a operat la încheietura pe care și-a dizlocat-o în partida de duminică, urmând să lipsească cel puțin două luni de pe teren, în varianta optimistă.

Pierderea talentatului RB este o lovitură grea pentru Cardinals, Johnson fiind cel mai bun om al ofensivei anul trecut, cu 1.239 de yarzi alergați și 879 recepționați pentru 20 de TD-uri, versatilitatea sa fiind un veritabil coșmar pentru defensivele advarse. Cum și Carson Palmer a avut parte de un start slab, lar Larry Fitzgerald nu mai este la prima tinerețe, ofensiva din Arizona are acum multe întrebări, Andre Ellington, Elijhaa Penny și Kerwynn Williams fiind fiind variante deloc impresionante de înlocuire a calului de bătaie.

Potrivit jurnaliștilor de la nfl.com, imediat după decizia luată de medici, Cardinals l-au contactat pe DJ Foster, ultima dată la New England Patriots, și l-ar fi contactat pe Chris Johnson, fosta pereche a lui David Johnson, concediată în urmă cu ceva mai mult de o săptămână.

foto: Gregory Shamus/Getty Images North America

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore