NFL

Classy Browns: Joe Thomas, premiat pentru ca va rata tot sezonul

November 5, 2017

joe thomas

Seria istorica a lui Joe Thomas s-a oprit acum trei săptămâni, dar legendarul tackle de la Cleveland Browns are și motive de satisfacție. Sâmbătă, cea mai slabă echipă din NFL în acest moment, a anunțat că i-a activat lui Thomas mai multe clauze din contract care ar fi fost imposibil de atins după accidentare, în total jucătorul urmând să primească 5 milioane de dolari.

Potrivit nfl.com, Thomas trebuia să primească 1.5 milioane de dolari dacă se afla în lotul activ al celor de la Browns (lucru imposibil, Thomas fiind pe lista IR) și 3.5 milioane de dolari bonus pentru sezonul viitor, banii fiind condiționați de o selecție în Pro Bowl, de asemenea imposibilă în condițiile actuale.

Gestul conducerii din Cleveland arată cât de important a fost Thomas pentru franciză, cele 10 selecții consecutive în meciul vedetelor fiind o dovadă că și într-o echipă jalnică individualitățile ies în evidență. Thomas va primi 13.5 milioane de dolari salariu în 2018, conform înțelegerii dintre părți, dar jurnaliștii americani speculează că bonusul oferit în această săptămână are legătură cu recentele declarații ale jucătorului, care nu a exclus să-și încheie cariera după accidentarea gravă din săptămâna 7 a sezonului.

foto: Getty Images

 

 

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore