MLB

Perla Coroanei a ales Anaheim

December 9, 2017

Ohtani

Surpriză de proporții în competiția pentru semnătura lui Shohei Ohtani. Starul japonez a ales să meargă în Anaheim și va juca pentru Los Angeles Angels, deși Seattle Mariners păreau favoriți să-i obțină serviciile după o săptămână nebună.

Considerat a fi diamantul din pauza competițională, niponul i-a refuzat pe Mariners (care obținuseră cei mai mulți bani din international pool, după negocieri dure cu alte echipe) și a făcut o primă declarație de dragoste pentru clubul din California, presa americană speculând însă că tocmai amplasamentul geografic al celor de la Angels ar sta la baza deciziei de a semna cu ei.

Cu a treia șansă la semnătură, miercuri, Angels i-au convins pe cei de la Minnesota Twins să renunțe la japonez, reușind astfel să strângă o sumă suficient de mare pentru un contract generos, și par a se înscrie deja printre protagonistele sezonului viitor, o linie cu Ohtani, Mike Trout, Justin Upton și Kevin Maitan (unul dintre cei mai incitanți debutanți) fiind extrem de interesantă.

În vârstă de 23 de ani, Ohtani este considerat cel mai bun jucător din istoria Japoniei, în cinci ani ca profesionist el reușind să doboare mai multe recorduri, interesul din MLB fiind uriaș.

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore