NFL

Sezon încheiat pentru Wentz!

December 11, 2017

wentz

Într-o secundă, unul dintre cei mai incitanți tineri din NFL a dispărut din scenariul sezonului 2017-2018. Carson Wentz, liderul celor de la Philadelphia Eagles, a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare de la genunchiul stâng și nu va mai evolua până în septembrie, anul viitor, practic Eagles coborând de pe poziția de favoriți 1 la titlul în NFC.

Accidentarea lui Wentz a fost de-a dreptul bizară, inițial considerându-se că vinovați ar fi doi dintre fundașii lui LA Rams, care au căzut peste genunchiul tânărului star la o fază patrecută în sfertul al treilea, însă reluările au evidențiat că ruptura s-a produs înainte de contactul cu pricina, în timpul alergării, Wentz reușind să termine atacul cu o pasă de 2 yarzi pentru TD (Alshon Jeffery).

Pierderea lui Wentz este devastantă pentru liderul clasamentului din NFL. Candidat cu șanse reale la titlul de MVP al sezonului regulat, Wentz a avut un sezon exemplar, cu 33 de pase de TD și numai 7 intercepții, recorduri pentru istoria lui Eagles, mobilitatea și agresivitatea sa transformându-l într-un veritabil magician.

Cu trei jocuri ușoare rămase până la finalul sezonului regulat, Eagles ar trebui să nu aibă probleme în a-și asigura calificarea în runda eliminatorie, însă din acel moment lucrurile devin infinit mai grele, asta deși rezerva lui Wentz, Nick Foles, a reușit, la rându-i un sezon impresionant atunci când a fost chemat de pe bancă.

foto: Kevork Djansezian/Getty Images North America

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore