NBA

Sperietură cu Embiid

January 2, 2018

embiid

Starul lui Philadelphia 76ers, Joel Embiid, va fi supus unor investigații amănunțite la mâna dreaptă, după ce a fost nevoit să părăsească terenul în ultimul sfert al disputei cu Phoenix Suns (123-110), de duminică noaptea, și a fost văzut de jurnaliști purtând un bandaj serios. Interogat de aceștia asupra situației, Embiid s-a mărginit să declare că nu este nimic grav, fiind vorba doar de o întindere, dar există speculații că ar fi suferit o fractură, centrul lovindu-se serios de parchet în timp ce încerca să recupereze o minge cu 3.54 minute rămase de jucat, după o evoluție remarcabilă.

În 31 de minute, Embiid a marcat 22 de puncte și a recuperat nouă baloane, prestația sa fiind în linia întregului sezon, de departe cel mai reușit al jucătorului ales de pe poziția  a treia în draftul din 2014.

Cunoscut ca un jucător cu probleme fizice Embiid a suferit mai multe intervenții chirurgicale la genunchi și picioare, fapt care i-a limitat prezența în teren în ultimii patru ani, recent el suferind și o accidentare la spate.

„După cât de intens joacă, are mereu șanse mari să se accidenteze. Mai ales el, care nu s-a antrenat la intensitate mare atâta timp. Momente ca acestea, deloc fericite, apar mereu, dar afectează diferit jucătorii”, a declarat antrenorul Brett Brown, cel puțin la prima vedere accidentarea părând a fi una serioasă, în condițiile în care tehnicianul a refuzat să dea un verdict fără un rezultat al consultului medical.

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore