MLB

Seattle Mariners, cea mai tristă franciză din sportul american

January 2, 2018

mariners

Calificarea celor de la Buffalo Bills în play-off-ul NFL a redesenat clasamentul francizelor nefericite din sportul american, Seattle Mariners urcând acum pe prima poziție cu 16 ani de absență din post-sezon.

Bills, care au fost ultima dată în play-off în 1999, când au pierdut cu Tennessee Titans în runda wild card, au oprit o serie negativă care dura de 17 ani și au pasat „seceta” către MLB, în ierarhia neoficială fiind luate în considerare rezultatele din cele patru ligi majore (MLB; NFL; NHL; NBA), fără MLS și WNBA.

Seattle n-a mai ajuns în play-off de la celebrul sezon 2001, când echipa a stabilit un record de victorii în sezonul regulat (116), pentru a pierde apoi, catastrofal, în fața lui New York Yankees, în ACLS, deci departe de World Series (1-4). De atunci, franciza s-a scufundat în mediocritate și din cauza faptului că face parte dintr-o divizie infernală, iar sezonul 2018 nu se anunță deloc unul fericit.

Mariners au pierdut cel mai interesant jucător din piață, pe Shohei Ohtani, chiar în fața unei rivale de divizie, Los Angeles Angels, iar faptul că în AL West mai evoluează și campioana MLB, Houston Astros, transformă dezideratul de a ieși cu fruntea sus din sezonul regulat, unul aproape imposibil de realizat.

Dacă Mariners se vor strecura însă, cumva, în play-off, titlul de „sărăcii” se va muta înapoi în NFL, Cleveland Browns având o serie negativă de 15 sezoane și șanse infime să o spargă, după un sezon istoric, încheiat duminică cu record 0-16.

Foto: Jim McIsaac / Getty Images Sport / Getty

 

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore