MLB

Royals continuă războiul pentru Hosmer

January 7, 2018

eric hosmer

Kansas City Royals nu se dau bătuți în competiția pentru semnătura starului Eric Hosmer și par să fi revenit în pole position, dacă jucătorul va ține cont doar de suma pusă pe masă.

Potrivit bleacherreport.com, Royals i-au oferit jucătorului devenit agent liber un contract fabulos valorând 147 de milioane de dolari pentru șapte ani, înțelegerea pusă pe masă de Kansas City fiind cu șapte milioane de dolari mai mare decât oferta venită de la San Diego Padres.

Sursa citată susține însă că niciuna dintre oferte nu ar fi pe placul jucătorului, care dorește un contract pe cel puțin nouă ani și ar fi dispus să accepte o ofertă de 8+1 în cel mai rău caz, la un nivel mediu de circa 20 de milioane pe sezon.

Infielderul de 28 de ani a terminat cel mai bun sezon al carierei cu o linie de excepție .318/.385/.498, 25 HR și 31 de duble în 162 de meciuri jucate pentru Royals, iar în septembrie le-a cerut fanilor din Kansas City să nu-l uite și să nu-l acuze dacă va ajunge la o altă echipă după pauza competițională.

CV-ul lui Hosmer include patru distincții Golden Glove, una Silver Sluger și o distincție de MVP în 2016. De asemenea, el a fost unul dintre jucătorii exponențiali în succesul celor de la Royals din sezonul 2015, când formația din Kansas City a devenit campioana MLB după 30 de ani de așteptare.

Foto: Brian Davidson/Getty Images

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore