NFL

Jaguars, Saints, avansează în Runda Divizionară

January 8, 2018

ramsey

A doua noapte de meciuri din primul tur al play-off-ului NFL (Wild Card Round) n-a mai adus surprize, ambele favorite ale hârtiei confirmând așteptările și calificându-se în runda următoare.

Jaguars – Bills 10-3

Probabil unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon s-a încheiat cu rezultatul așteptat, dar a ridicat mai multe semne de întrebare decât să certifice anumite lucruri. Jaguars s-au apărat la nivelul așteptărilor și nu au făcut erori, însă au dovedit o impotență fantastică atunci când a venit vorba de atac. Bills…

bortles blaekIncapacitatea de a crea turnovers, capitol unde au strălucit în sezonul regulat, i-a privat pe Jaguars de un meci lejer, practic partida fiind în dubii până în ultimul minut, nu grație unei evoluții fantastice a oaspeților ci a erorilor gazdelor. De asemenea, Blake Borltes nu a făcut nimic să-și alunge demonii când vine vorba de jocul aerian, dar măcar a intrat în istorie ca al doilea QB ce aleargă mai mulți yarzi (88) decât pasează (87), celălalt „legendar” fiind Michael Vick.

Chiar și cu atâtea lipsuri, Jaguars i-au depășit pe Bills, iar despre aceștia nu prea sunt multe lucruri de spus. Chiar nu sunt.

Saints – Panthers 31-26

Nu e doi fără trei s-a confirmat în cazul Saints vs Panthers datorită faptului că Saints au un QB serios, iar Panthers un plângăcios megaloman în mijlocul ofensivei. Fără atac pe pământ, fără o apărare perfectă, dar cu momente cheie care au fost tratate perfect, Drew Brees a uimit din nou, iar Saints par să fie cea mai bună echipă din NFC la acest moment.

brees drewÎnceput greoi, meciul a explodat după o pasă de 80 de yarzi a lui Brees terminată cu TD-ul lui Ted Ginn, iar Cam Newton, aerian ca de fiecare dată, a reușit să răspundă cu aceeași monedă, nu însă și cu TD. Cu 7-3 pe tabelă după două posesii și cu avantajul moral al unui FG ratat de Ganeau, Saints au controlat fără griji partida și puteau închide meciul fără griji la 31-19, numai că o serie de erori i-au readus pe Panthers în joc și au pus meciul pe muchie, cu mai puțin de două minute înainte de final.

Drive-ul început promițător de oaspeți s-a terminat însă cu un dublu sack, un intentional grounding și trei lovituri brutale încasate de către Newton, practic imaginea sezonului pentru Panthers, care la un moment dat ajunseseră în Red Zone și amenințau să înscrie un TD care ar fi terminat sezonul Sfinților.

foto:  Mike Ehrmann/Getty Images North America, Scott Halleran/Getty Images North America, Jonathan Bachman/Getty Images North America

By

Tags: , , , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore