NFL

Matt Nagy preia șefia la Chicago Bears

January 8, 2018

matt nagy

Numărul formațiilor care nu au încă antrenor pentru sezonul viitor din NFL a scăzut la patru. După Oakland Raiders, care au confirmat sâmbătă angajarea lui Jon Gruden, astăzi, și Chicago Bears și-au prezentat noul antrenor.

Astfel, coordonatorul ofensivei de la Kansas City Chiefs, Matt Nagy, va deveni principal în Chicago, interviul care a dus la angajarea sa având loc chiar a doua zi după dezastrul din partida Chiefs – Titans, în care echipa din Kansas City a pierdut după ce a condus cu 18 puncte diferență.

În vârstă de 39 de ani, Nagy și-a petrecut toată cariera din NFL sub comanda lui Andy Reid, mai întâi în Philadelphia (2008-2013) și apoi în Kansas City, el urcând constant în organigrama desenată de veteran. Anul trecut a fost primul în postura de coordonator al ofensivei și Chiefs au strălucit cu Alex Smith în centru, iar anul acesta Reid l-a numit antrenorul cu cel mai mare potențial din NFL, astfel că despărțirea a părut șocantă.

Ian Rapoport, insiderul NFL.com, anunță însă că la mijloc ar fi fost divergențele din timpul partidei cu Titans, când Reid a început să dicteze el ofensiva, în prima parte a meciului, Nagy nerevenind nici în a doua parte, când Chiefs s-au scufundat iremediabil.

Tânărul tehnician preia o echipă care nu a câștigat mai mult de șase meciuri pe sezon în ultimii patru ani, dar cu un QB de viitor, Mitchell Trubinsky, și o linie ofensivă tânără și cu potențial, astfel că sezonul următor Bears ar putea face un salt important înainte, din punct de vedere al calității.

foto: Orlin Wagner / AP

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore