NFL

Nu l-ați protejat pe Cam? Sunteți concediați!

January 10, 2018

Carolina Panthers au făcut o dublă mișcare șoc după eliminarea din runda Wild Card a NFL. Vicecampioana de acum doi ani i-a eliberat din funcție pe coordonatorul ofensivei, Mike Shula și pe antrenorul jucătorilor QB, Ken Dorsey, aparent, decizia fiind luată exclusiv pentru felul în care s-a comportat atacul în meciul pierdut cu Saints.

Shula a antrenat cinci ani în Charlotte și este considerat omul din spatele ascensiunii fulminante a lui Cam Newton, cel pe care l-a făcut MVP în 2015 cu desenele sale inovative care au luat prin surprindere lumea fotbalului. În ultimul an, însă, conducerea nu s-a sfiit să-și exprime îngrijorarea legată de drumul pe care merge atacul, al 19-lea în NFL ca yarzi totali și abia al 28-lea la pase, o rușine în condițiile în care Newton este considerat un super-talent.

Pentru Dorsey, situația este similară, asta deși anul acesta a trebuit să lucreze cu starul său încă refăcându-se după o accidentare la umăr. Faptul că ofensiva Panterelor a început să se miște abia când Newton a început să alerge mai mult (și să-și asume riscuri care și-au spus cuvântul în meciul de duminică) nu l-a ajutat pe antrenor, la fel cum dorința lui Ron Rivera de a schimba complet foaia (coordonatorul defensivei, Steve Wilks este cu bagajele făcute și el) nu l-a ajutat să-și scape cumva jobul sau poate chiar să fie promovat în locul lui Shula.

sursa foto: Yahoo/AP

By

Tags: ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore