NHL

Predators și-au asigurat defensiva

January 10, 2018

weber

Nashville Predators vor avea de făcut niște alegeri în vară, dar cel puțin trei nume din actualul lot nu se vor afla sub semnul întrebării. Fundașii Yannick Weber, Matt Irwin și Anthony Bitetto au semnat înțelegeri noi, care îi vor ține la Predators în următorii doi ani, costul general al înțelegerilor fiind mai mic de șase milioane de dolari.

Weber, 29 de ani, care va primi 1.35 de milioane de dolari, are trei puncte în 25 de meciuri anul acesta și s-a dovedit o soluție bună atunci când a fost nevoie de el. În 372 de partide jucate în NHL, acesta a adunat 81 de puncte, primul gol marcat urmând să fie al 25-lea al carierei.

Irwin, 30 de ani, a jucat ceva mai mult decât coechipierul său, respectiv 31 de meciuri, cu o productivitate mai bună, de șapte puncte. El are 260 de meciuri în NHL, cu 71 de puncte, și a primit același salariu ca Weber, care nu și-a ascuns satisfacția că a primit un nou contract.

În sfârșit, Bitetto va încasa 650.000 de dolari pe sezon, el evoluând cel mai puțin dintre cei trei în acest an. La 27 de ani, fundașul are doar 86 de meciuri în NHL (16 puncte), iar anul acesta s-a aflat pe gheață de 22 de ori, reușind trei puncte.

Defensiva lui Predators, care a ajutat echipa să joace finala anul trecut, este una dintre cele mai bune din NHL, și cu starurile blocate cel puțin până în 2020, Nashville are voie să viseze.

foto: nhl.com

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore