NFL

Posibil Superbowl Reloaded, pe 21 sau 28 octombrie, la Londra

January 11, 2018

NFL a stabilit, astăzi, cele trei partide din cadrul sezonului 2018 care se vor desfășura la Londra, iar fanii fotbalului american din Europa au de ce să aștepte cu interes disputele.

Astfel, pe 14 octombrie, Seattle Seahawks va primi replica celor de la Oakland Raiders, pe Stadionul Tottenham, iar pe 21 sau 28 octombrie, Philadelphia Eagles vor primi replica lui Jacksonville Jaguars, pe Stadionul Wembley,  respectiv Tennessee Titans vor juca împotriva lui Los Angeles Chargers, pe același stadion, data exactă urmând să fie stabilită în aprilie.

Cele trei dueluri sunt cel puțin interesante, cu unul dintre meciuri, momentan, posibilă reluare a Superbowl 2018.

În prima partidă, Jon Gruden va apărea în fața mediei europene la o lună după revenirea pe marginea terenului, iar defensiva sa va încerca să-l oprească pe Russell Wilson, avid de revanșă și cu un nou coordonator ofensiv care să-i deseneze schemele de atac.

Eagles și Jaguars vor veni la Londra după ce au jucat sezonul acesta în play-off și, cel puțin la această dată, sunt încă în cursa pentru titlu. De asemenea, probabilul MVP al sezonului regulat, Carson Wentz, se va lua la trântă cu defensiva feroce a Jaguarilor, iar asta nu poate fi decât tentant chiar și pentru suporterii neutri din Europa.

În sfârșit, Titans și Chargers propun un duel între QB-ul viitorului, Marcus Mariota și unul dintre omologii săi din categoria veteranilor, Philip Rivers, în ceea ce s-ar putea să fie sezonul final în NFL, pentru ultimul. Duelul Joey Bosa + Melvin Gordon vs Mariota se anunță, de asemenea, delicios.

Pentru fani, meciurile se arată interesante și datorită rezultatelor din acest sezon. Patru dintre echipele care au descălecat în Europa au intrat în play-off (New Orleans Saints, Minnesota Vikings, Los Angeles Rams și Jaguars) câștigându-și diviziile după ce s-au impus în meciurile londoneze, astfel că cele trei învingătoare din această toamnă au și ele motive să spere că vor avea un sezon fericit.

Londra va găzdui anul acesta doar trei partide din cauza întrebărilor legate de arena celor de la Tottenham, liga dorind să vadă întâi dacă toate lucrurile sunt în ordine, din 2019 aceasta urmând să găzduiască două partide pe sezon.

 

By

Tags: , ,

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore