NHL

Sabres l-au pierdut pe Bogosian

January 12, 2018

Sezonul infect pentru Buffalo Sabres continuă. Gruparea care ocupă ultimul loc în Conferința de Est a rămas fără unul dintre fundașii titulari, Zach Bogosian, după ce acesta a suferit o accidentare bizară la… un antrenament.

Bogosian s-a lovit serios la genunchi după un duel pentru puc cu Evander Kane, fiind scos pe brațe de pe gheață și declarat imediat indisponibil pentru o lună și jumătate. Dacă nu apar complicații.

Accidentarea fundașului este imaginea perfectă a sezonului pentru Sabres, formația din Buffalo fiind o umbră de la începutul anului. Bogosian ratase primele 25 meciuri ale anului din cauza unei accidentări similare suferite în meciul cu New York Islanders, ultimul din pre-sezon, dar devenise un titular incontestabil în următoarele 18, jucând, în medie, câte 19.09 minute, fără o productivitate senzațională în ofensivă.

Locul lui Bogosian va fi luat de Justin Falk, ca rezervă fiind chemat urgent Brendan Guhle, cel care are doar cinci meciuri în NHL, dar care a fost catalogat ca un fundaș cu potențial mare și are astfel posibilitatea să arate ce poate.

foto: nhl.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore