NBA

Waiters nu va mai juca în acest an

January 12, 2018

Miami Heat va continua să evolueze fără starul Dion Waiters, cel puțin până la finalul acestui sezon. Waiters va fi supus unei intervenții chirurgicale la glezna stângă, pentru o afecțiune rămasă nedezvăluită, încheind astfel prematur un campionat în care așteptările au fost foarte mari.

„Până nu fac operația nu știu încotro s-o iau. Problema este reală, este acolo și orice mică întindere se transformă în ceva serios. Nici măcar nu știu cum m-am accidentat, dar fără această problemă a gleznei aș fi avut doar o entorsă minoră”, a declarat jucătorul, care a dorit inițial să se trateze și să se opereze abia în vară, după ce ar fi revenit pe teren.

Absent din 22 decembrie, Waiters a jucat 30 de meciuri anul acesta, reușind medii de 14.3 puncte și 3.8 pase decisive și procentaje de 39.8 la aruncări de două puncte, respectiv 30.6 la aruncări de trei puncte. El se află în primul an dintr-un contract pe patru sezoane în urma căruia va primi 52 de milioane de dolari, contract semnat în iulie.

Heat se așteaptă să continue astfel cu Wayne Ellington, una dintre surprizele frumoase ale sezonului, jucător care are o medie de 10.7 puncte și un procentaj de 41 la aruncări de trei puncte.

Foto: Issac Baldizon/Getty Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore