MLB

Donaldson și Blue Jays au evitat arbitrajul

January 12, 2018

3rd basemanul Josh Donaldson va continua să joace pentru Toronto Blue Jays cel puțin un an. clubul a anunțat vineri că a ajuns la o înțelegere minimală ca durată pentru 23 de milioane de dolari, făcându-l pe Donaldson cel mai bine plătit jucător eligibil pentru arbitraj din istoria baseball-ului. Acesta va câștiga cu 1.35 milioane de dolari mai mult decât Bryce Harper, aflat în aceeași situație la Washington Nationals, diferența fiind însă că primul este un star în ascensiune, în timp ce Donaldson are 32 de ani.

De altfel, contractul este o uriașă surpriză, pentru că Donaldson a fost limitat la numai 45 de meciuri în prima parte a sezonului trecut, și chiar dacă a terminat anul exploziv (24 HR și 53 RBI în a doua parte a sezonului, 9 HR și 26 RBI în prima jumătate) valoarea contractului este una neobișnuit de mare.

Potrivit celor de la FanGraphs.com, Donaldson este al doilea în clasamentul WAR (win against replacements) în ultimii trei ani, cu 28 de puncte, fiind depășit doar de Mike Trout, și este primul la HRs reușite de un 3rd baseman, în aceeași perioadă, cu 140 astfel de execuții.

Foto: Jim McIsaac/Getty Images

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore