NFL

Bill O’Brien încă patru ani cu Texans

January 13, 2018

Bill O'Brien

Houston Texans au făcut un pas mare către continuitate, sâmbătă.

Clubul a anunțat că i-au oferit un contract nou, pe patru ani, antrenorului Bill O’Brien, și că au ajuns la un acord cu un nou manager general, Brian Gaine, care va lucra în Texas în următorii cinci ani.

„Bill O’Brien a fost un lider extraordinar pentru noi în ultimii patru ani și avem încredere totală în viziunea sa pentru viitorul echipei. Bill este un profesor excepțional, respectat de jucători, în care noi avem încredere totală pentru a continua construcția care ne va duce, inevitabil, la un titlu de campioni. Suntem încântați că a acceptat oferta noastră”, a declarat Bob McNair via unui comunicat de presă.

Noul contract al lui Bill O’Brien, coroborat cu cel al lui GAine, oferă o stabilitate enormă într-o ligă obișnuită să-și devoreze favoriții, mai ales în momentele lor critice. Chiar dacă are un record deloc spectaculos, 31-33, Bill O’Brien pare să fi găsit QB-ul franciză pentru Texans în Deshaun Watson (19 pase de TD, opt intercepții, 1.699 yarzi) și cu o apărare condusă de cel mai valoros fundaș din ligă, JJ Watt, visurile patronului pot fi împlinite.

foto: Michael Reaves/Getty Images North America

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore