NHL

Lovitură pentru Lightning! Hedman, absent până în martie

January 13, 2018

hedman

Unul dintre cei mai buni fundași din NHL, suedezul Victor Hedman, nu va mai juca până în luna martie, după ce s-a accidentat serios în timpul meciului pierdut de echipa sa, Tampa Bay Lightning, împotriva celor de la Calgary Flames. Hedman s-a ciocnit violent de atacantul adversarilor, Garnet Hathaway, lovindu-se serios la genunchi, inițial medicii bănuind că este vorba de o ruptură a ligamentelor încrucișate, lucru care i-ar fi încheiat practic sezonul jucătorului.

Din fericire, investigațiile ulterioare au relevat o accidentare mai puțin serioasă, o întindere a ligamentelor, Hedman urmând să lipsească de pe gheață șase săptămâni, perioadă în care va rata cel puțin șapte meciuri și All Star Game.

Hedman, 27 de ani, are 33 de puncte în acest sezon și un rating de +24, în 44 de meciuri jucate, toate ca titular, și a atins 334 de puncte în 593 de meciuri jucate în NHL, toate cu Lightning. El este unul dintre cei patru jucători din Tampa Bay care au fost aleși să joace în All Star Game, alături de Steven Stamkos, Nikita Kucherov și Andrei Vasilevskiy.

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore