NHL

Cogliano nu pleacă din California

January 13, 2018

cogliano

Anaheim Ducks au reușit să-și rezolve o problemă care risca să le strice vara. Atacantul Andrew Cogliano, agent liber la 1 iulie, a semnat o nouă înțelegere cu Rațele și va rămâne în California până în 2021, salariul oferit jucătorului învârtindu-se în jurul sumei de zece milioane de dolari.

„Cogliano este atât de valoros pentru echipa noastră încât am fost dispuși să facem eforturi majore ca să-l păstrăm. Este un jucător constant, consistent, competitiv și, cel mai important, o persoană extraordinară. Este un bun exemplu pentru jucătorii tineri din vestiar datorită atitudinii sale față de hochei și merită acest contract”, a declarat managerul Bob Murray, cel care nu are însă parte de cel mai fericit sezon cu Ducks.

Cogliano, 30 de ani, are 18 puncte reușite în 43 de meciuri jucate în acest an și 351 în 829 meciuri jucate în NHL pentru Ducks și Edmonton Oilers, seria sa de 829 de meciuri consecutive jucate în ligă fiind cea mai lungă în acest moment și a patra din istorie, după cele ale lui Doug Jarvis (964 games), Garry Unger (914) și Steve Larmer (884).

Ducks nu au un sezon foarte bun, mai ales din cauza problemelor de lot, și sunt în acest moment în afara locurilor de play-off, pe locul 12 în Conferința de Vest, la trei puncte de ultimul loc care asigură accesul în post-sezon.

foto: nhl.com

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore