MLB

Abreu a acceptat oferta lui White Sox

January 14, 2018

1st baseman-ul Jose Abreu va mai rămâne cel puțin un an în Chicago. Jucătorul a ajuns la un acord cu White Sox înainte de termenul limită pentru arbitraj și va primi 13 milioane de dolari pentru sezonul 2018, un salariu considerat drept mic de către specialiștii de la TheScore.com.

Abreu a avut un sezon excelent la White Sox, cu 33 de HR și 102 RBIs în 156 de partide și conform calcului făcut inițial ar fi fost eligibil pentru un salariu de 17.9 milioane de dolari, progres evident de la cele 10.82 milioane pe care le-a avut conform precedentului contract.

Surprinzător însă, jucătorul de 30 de ani intră în 2018 ca unul dintre jucătorii ieftini, iar dacă va avea aceeași productivitate el va deveni o adevărată lovitură pentru Sox, mai ales că jucătorul cubanez și-a cam făcut-o cu mâna lui.

Venit în SUA direct din Cuba, Abreu a semnat un contract pe șase ani în valoare de 68 de milioane de dolari, dar a activat o clauză care îi permitea să treacă pe arbitraj după trei ani, rezultatele financiare fiind deloc fericite. În ultimul an înainte de arbitraj, Abreu a câștigat 13.3 milioane de dolari.

Foto: Christian Petersen / Getty Images Sport / Getty

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore