MLB

Încă o șansă la fericire pentru A-Gon

January 15, 2018

Adrian Gonzalez nu dispare din ligă. New York Mets au anunțat că i-au oferit acestuia un contract pe un sezon, contract care va fi achitat în proporție 99.9 la sută de către Atlanta Braves, formație care îl transferase de la LA Dodgers luna trecută.

Gonzalez va aduce în New York experiența necesară pentru modelarea lui Dominic Smith, senzația de 22 de ani care are nevoie de ajutor și de un veteran care să-l suplinească, iar la 35 de ani 1st baseman-ul poate fi și o soluție de avarie pentru Mets în momentele critice ale sezonului.

Veteranul vine în New York după cel mai prost sezon al carierei de 14 ani, evoluând în numai 71 de meciuri, față de media de 156 de partide pe care o înregistrase în primii 13 ani. evoluțiile sale slabe l-au costat, într-un final, locul de titular, cucerit de debutantul Cody Bellinger, și contractul, transferat în sarcina celor de la Braves printr-o mișcare obișnuită în sportul american.

În 14 an petrecuți la Dodgers, Rangers, Padres și Red Sox, Gonzalez a cucerit patru Gold Gloves și două Silver Slugger Awards, reușind 2.011 lovituri, 311 HR, 432 de duble și 1.176 RBIs în 1.875 de meciuri.

Foto: Tim Fuller / USA TODAY Sports

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore