Danica Patrick ia startul la Daytona

January 23, 2018

Danica Patrick nu va concura în sezonul 2018 din NASCAR, după probleme financiare care au forțat-o să se retragă la finalul sezonului trecut, dar nici nu va dispărea din peisaj. Prima femeie pilot care a ocupat un pole-position în celebra cursă Daytona 500 a anunțat că se va afla la startul celebrei întreceri și în acest an, după ce a primit o mașină și a reușit să-și încropească o echipă special pentru această cursă.

Astfel, potrivit nascar.com. Patrick va concura în mașina cu numărul 7, un Chevrolet aparținând celor de la Premium Motorsports, dar sub titulatura deja celebră GoDaddy, Tony Eury Jr. urmând să fie șeful echipei de mecanici de la boxe. Practic, Danica Patrick revine la numărul pe care l-a avut în cadrul primului său start din NASCAR și la mecanicul șef alături de care a debutat pe oval, într-o poveste care a ridicat destule semne de întrebare.

Ajunsă în NASCAR în 2011, când a concurat în al doilea eșalon, Patrick a surprins plăcut când a progresat la nivelul superior, dar cu timpul lucrurile nu au mai funcționat bine între ea și sponsori, neîndeplinirea unor clauze contractuale care țineau de imagine îndepărtând majoritatea companiilor care o susțineau. Din acest motiv, anul trecut, în luna noiembrie, aceasta a anunțat că nu va mai reveni pentru un nou sezon printre grei și că anul acesta își propune să concureze în numai două curse: Daytona 500 din NASCAR și Indianapolis 500 din IndyCar Series.

Foto: Jared C. Tilton/Getty Images North America

By

Tags:

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore