MLB

Yellich, la Brewers, pentru patru jucători

January 28, 2018

Miami Marlins continuă curățenia generală din lot și riscă să devină cea mai slabă echipă din MLB în acest an, rol pe care și l-a mai însușit de câteva ori de-a lungul istoriei. Ultimul star expediat din Florida este Christian Yelich, care a ajuns în Milwaukee, la schimb cu Lewis Brinson, Monte Harrison, Isan Diaz și Jordan Yamamoto, toți jucători care au încă de muncă înainte să devină certitudini.

Yelich nu a putut face mare lucru să evite transferul pentru că se afla sub controlul total al clubului din cauza contractului pe care l-a semnat anterior, astfel că a trebuit să accepte tranzacția, mai ales că mai are 58.25 milioane de dolari de încasat în următorii cinci ani. În vârstă de 26 de ani, el a adunat 59 HR, 293 RBIs și 72 de baze furate în cinci sezoane ca profesionist și se alătură unei linii foarte interesante la Brewers.

De partea cealaltă, Miami primește patru jucători care pot aduce ceva nou, nu neapărat ceva bun.

Brinson a ajuns la Brewers de la Texas Rangers dar a jucat doar 21 de meciuri la profesioniști, fiind mai obișnuit cu aparițiile în AAA, Diaz nu a trecut niciodată mai sus de eșalonul trei din ligile minore, iar Harrison și Yamamoto se pot lăuda cu performanțe asemănătoare cu ale portoricanului.

Miami s-a despărțit în această pauză competițională de Giancarlo Stanton, Marcell Ozuna și Dee Gordon în timp ce J.T. Realmuto și Starlin Castro și-au exprimat dorința să fie lăsați să plece și ei din Florida.

Foto: Eric Espada / Getty Images Sport / Getty

By

web design by SianImage.RO
Hochei - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!
Livescore